31.08.2008

Vannmelonen av Marian Keyes


"Claires ektemann, James, forlater henne den dagen hun føder deres første barn. Med et knust hjerte drar Claire tilbake til familien sin i Dublin, og bl.a. ved hjelp av søstrene Rachel og Maggie begynner hun etter hvert å føle seg bedre. Når James prøver å komme tilbake, føler hun seg faktisk så bra at han får seg en stor overraskelse."
(kilde: bokkilden.no)


Marian Keyes har vært på markedet i mange år allerede og jeg vet at det er mange som liker bøkene hennes. Jeg har bare vært litt treg i vendinga, men nå har jeg altså lest den første boken hennes. På tide!

Det er en ganske søt historie om Claire som mister seg selv etter at ektemannen går fra henne den dagen datteren deres blir født - hjerterått! - men som finner tilbake til livet og hverdagen mens hun bor hjemme hos sine foreldre. De første 50 sidene eller så var det i overkant litt mye sutring og tristesse, men så ble det stadig bedre - om enn noe klisjéfylt.

Jeg leste boka på stranda på Naxos (savne!!) og det var perfekt ligge-på-stranda-og-bli-brun-lektyre. Enkelt og greit språk. En god leseropplevelse! Nå venter bare resten av bøkene hennes på å bli lest!

Terningkast:
Utgitt: 2004
Forlag: Damm
Sider: 445
ISBN: 9788204097972

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...