31.08.2008

En shopoholiker finner en søster


"Rebecca trodde at ekteskapet med Luke Brandon skulle bli en dans på roser. Men det er ikke akkurat som hun hadde håpet, og problemene starter allerede på bryllupsreisa, da hun forteller en hvit løgn til Luke om en liten ting hun har kjøpt. Nå må hun holde seg til et strengt budsjett, hun er arbeidsløs og verst av alt, Suze har en ny bestevenn. Så får hun vite at hun har ei ukjent søster. Det viser seg imidlertid at hun hater shopping, og hvordan kan en sånn person være Beckys søster? Dette er den fjerde boka om Rebecca."
(kilde: bokkilden.no)


En shopoholiker finner en søster er (foreløpig) den nest siste boka i Shopoholiker-serien, og jeg har lest de andre også, og det er forsåvidt en helt grei chick-lit-serie. Man kan le av mye som skjer med hovedpersonene Rebecca, men av og til blir hun litt vel mye - også i denne boka. Mye av handlingen kan man forutsi på forhånd, og selv om dette ikke akkurat er krim, så forventer jeg litt mer av en bok.

Rebecca og Luke vender hjem etter 10 måneder(!) på bryllupsreise, og der venter utfordringene i kø. Rebecca finner ut at hun haren halvsøster og vil prøve å bli kjent med henne, men de er så totalt forskjellige fra hverandre, så det går ikke slik som hun hadde håpet. Luke er i fullt arbeid igjen og Rebecca gjør en avtale omet arrangement på vegne av Luke, og dette liker han slettes ikke, så det blir mye gnissing mellom de to. Når det ser ut til å gå rett til H****** begynner flokene å løse seg igjen, og de lever lykkelig alle sine dager. Så oppdager Rebecca at hun er gravid!

Så nå må jeg lese En shopoholiker med baby!
Terningkast:

Utgitt: 2006
Forlag: Gyldendal
Sider: 396
ISBN: 9788205350465

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...