03.10.2011

Siste oppdrag av Paul Carson


"Hjertespesialisten Jack Hunt overtales til å dra fra Dublin til et prestisjesykehus i Chichago. Men det viser seg etter hvert å bli et mareritt. Han og familien opplever blind vold, vandalisme og overvåkes døgnet rundt. Så oppdager noe som er så viktig at det må avsløres, men får fiendene hans tak i ham først?"
Capris.no

En av de øverste sjefene på hjerteavdelingen blir skutt og drept, og Jack Hunt settes inn som øverste hode. Endelig går hans drømmer om en fast, stabil jobb på et prestisjefylt sykehus og endelig kan han og kona kjøpe et ordentlig hus til seg og sønnen. Men! Jack Hunt har store visjoner for avdelingen og innfører tiltak som slett ikke er populære blant de andre legene. Nemlig at ingen skal motta penger og fronte spesifikke farmasøytiske firmaer. Samtidig venter en ny hjertemedisin på å nå ut i hyllene og siden Jack ikke ønsker å fronte det, begynner det å skje stygge ting med både han, familien og andre kolleger på andre siden av landet.

Dette er en lettlest bok med spenning hele veien. Selv for meg som ikke er noen stor krim-leser så klarte den å holde på oppmerksomheten min stort sett hele veien. Innimellom er den litt forutsigbar og det er nok ikke så spenningsfylt som mange andre kriminalromaner, men hvis man liker å lese om sykehusmiljøet, så er det verdt å lese den. Og jeg vil si at den er hakket bedre enn boken Skalpell av samme forfatter.


Terningkast 4
Utgitt: 2004
Forlag: Kolle
Sider: 351
ISBN:
9788246300221

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...