30.10.2011

Purpursommerfugl av Vera Larsen
"Birgitte gir seg ikke når det gjelder å finne ut hva som har skjedd med Helene. Hun er overbevist om Livets barn, senteret Helene ble sendt til, ikke har rent mel i posen. For å få hverdagen til å gå rundt, ansetter Birgitte en praktikant. Men praktikanten er ikke helt den hun utgir seg for å være, og hun har høyere intensjoner enn å gjøre husarbeid og passe barn."
Capris.no


Dramaet fortsetter blandt de rike og vakre.

Birgitte eier et firma som jobber med styling av og shopping for kjendiser, og samtidig er hun med på å bygge opp en hesteskole et stykke unna Oslo. Hun er alenemor til en datter og går til anskaffelse av en praktikant for å få litt hjelp. Den unge Marika er sugen på å bli akkurat som Birgitte; rik og kledd i dyre merkeklær, og hun vil selvsagt få seg en kjekk mann. Når hun så havner på hesteskolen sammen med venneparet til Birgitte blir det forviklinger, som også fortsetter når hun blir hentet tilbake til byen for å gjør nytte for seg i et selskap som Birgitte arrangerer. Motviljen stiger i henne og hun hevner seg på styggeste måte mot Birgitte.

Nok en lettlest kioskromansom er spekket av sjalusi, drama og rike mennesker. Det skjer mye på kort tid og man blir aldri sittende lenge på vent, så hvis du er ute etter litt lett underholdning som ikke krever for mye tankevirksomhet kan denne serien være et alternativ.

Terningkast 3
Utgitt: 2011
Forlag: CappelenDamm
Sider: 207
ISBN: 9788202361853


1 kommentar:

Groskro sa...

Lettlest kioskroman er kjekt å lese en sjelden gang, men det blir ofte for mange klisjeer i slike romaner.

:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...