17.08.2011

Solsiden: Isdronning av Vera Larsen

"Pia Brandt føler en enorm lettelse når ektemannen blir dømt til flere års fengsel, men hun finner fort at hun ikke kan føle seg trygg. Karoline bestemmer seg for å stå ved Marius side, og er besatt av tanken på hevn - både over Pia og Birgitte.Selv om han sitter fengslet, har Marius Brandt fremdeles makt over kvinnene i sitt liv."


 Dette er andre bok i romanserien Solsiden. Anmeldelse av første bok finner du her.

Marius Brandt har havnet i fengsel, siktet for drapsforsøk på kona, men dramaet lar ikke vente på seg allikevel. Hans yngre elskerinne Karoline har fått griller i hodet og ønsker å renvaske ham, men det eneste hun gjør er å skitne til sine egne fingre. Marius' andre elskerinne planlegger å gå fra ektemannen sin og starte oppe for seg selv, men det viser seg at også hun er innblandet i risky business. Marius' fraseparerte kone mottar trusler i posten, men hun har fått seg en ny, trygg kavaler.

Dette er altså veldig lett lektyre uten noen særlig slående replikker og minnerverdige avsnitt, men underholdende er det absolutt. Og jammen blir man takknemlig for sitt eget A4-liv av å lese noe slikt også, hehe!

Terningkast 3
Utgitt: 2011
Forlag: CappelenDamm
Sider: 176
ISBN: 9788202361303

1 kommentar:

Tone sa...

Artig å lese dine tanker om denne serien, har ikke lest den selv. Ser for meg at jeg kommer til å kjøpe den inn når den en gang er ferdigutgitt, jeg har et snev av samlemani og leser jo en del serier. For meg er de kjekke å ha når jeg vil slappe av i sofaen, sliten etter dagen eller med hodet fullt av tungt pensum-stoff. Og som du sier så er de jo ganske underholdende også den tiden de varer. Men alt til sin tid. Noen ganger er det godt med lett underholdning som man kan sluke uten å måtte anstrenge seg, og andre ganger må man ha noe dypere å bryne hodet på. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...