11.07.2009

Bokbloggturné sommeren 2009

Tidligere denne uken ble jeg kontaktet av en hyggelig dame hos CappelenDamm som lurte på om jeg kunne tenke meg å være med i en bokbloggturné denne sommeren, og naturligvis sa jeg ja! Jeg og flere andre bloggere får tilsendt et eksemplar av den aktuelle boken som vi leser og skriver en anmeldelse om. Anmeldelsene vil bli publisert på bloggene våre f.o.m. 1. august (en blogger per dag), og boken vi skal lese er ungdomsromanen Hvis jeg blir av Gayle Forman som gis ut i Norge på CappelenDamm i begynnelsen av august. Den dumpet ned i postkassa i går, og bare omslaget i seg selv hadde fått meg til å plukke opp denne boken i butikken! Sommerfugler og snirkler er midt i blinken for meg. Om den fenger like godt innholdsmessig vil vise seg, men jeg er ihvertfall veldig spent!

Linker til de andre bloggerne som er med på turneringen kommer ca. 1. august, slik at bloggleserne kan lese hva de andre bloggerne mener om boken også. Et nyansert bilde er alltid bra :)

Kanskje dukker det opp en konkurranse hvor bloggleserne kan delta og vinne en utgave av boken også, så følg med!

Fra Cappelendamm.no:

«Bare hør etter,» sier Adam med en stemme som lyder som granatsplinter. Nå åpner jeg øynene helt opp. Jeg setter meg opp så godt jeg kan. Og jeg hører etter. «Bli,» sier han.

Valg. Det er så mange vanskelige valg å ta. Mia på 17 er usikker. Skal hun virkelig tørre å satse på musikken – selv om det betyr at hun må reise fra kjæresten, familien og vennene? I løpet av ett skjebnesvangert øyeblikk er valgmulighetene borte. De forsvinner idet bilen Miri og familien hennes sitter i kolliderer. Bare ett valg gjenstår. Det viktigste av dem alle.

Hvis jeg blir
er en hjertevarm roman om kjærlighetens kraft, familiens betydning og valgene vi alle må ta.

Fra amerikanske medier:

”En intenst gripende roman som vil tvinge leseren til å gjøre opp regnskap over livet sitt og de menneskene og tingene som gjør livet verdt å leve.”
-Publishers Weekly

”Fengslende og mangefassetert. Full av innsikt, humor og undring.”
-Booklist

”Will appeal to fans of Stephenie Meyer’s Twilight.!
-USA Today

“A powerful and intense book.”

-Seventeen.com


5 kommentarer:

Lille søster sa...

Jeg fikk også tilbudet og sendte en mail om at jeg gjerne ville delta. Håper det ikke er for sent. Blir morsomt!

Anonym sa...

Den skal jeg også være med på, gleder meg til å begynne å lese:)

Stine Marie sa...

Så bra at dere er med! Gleder meg til å lese alle anmeldelsene :)

Kristine sa...

Høres ut som et artig konsept, og jeg er enig i at coveret er veldig fint! Må vel følge med for å få med meg anmeldelsene! :)

Karin sa...

Ja, dette blir spennende å følge med på. Morsomt å lese forskjellig anmeldelser av samme boken. Jeg er enig i at det er en fint omslag, men tittelen er også litt spennende synes nå jeg da...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...