28.07.2011

Solsiden: Sort diamant av Vera Larsen


"Marius Brandt lever det perfekte liv, med nok penger til å kjøpe alt han har drømt om. Han har hustruen Pia til å ta seg av barna, og Karoline som elskerinne. Men det Marius ikke vet, er at alle hans kvinnehistorier er i ferd med å slå tilbake på ham selv. Sakte, men sikkert er nettet i ferd med å snøre seg sammen rundt ham."Noen ganger trenger man litt enkel lektyre, og daer serieromaner greie å ha. Jeg er ikke noe fan av de historiske romanene, men når det dukker opp samtidsromaner kan jeg gi de en sjanse. Solsiden er en serie som første gang ble gitt ut i 2005/2006 og som jeg har tenkt på å lese, så nå når den har kommet i nytt opplag tenkte jeg at det var på tide å se om det faller i smak.

Man kan ikke forvente noe stor litteratur med de helt dype budskapene, men dette er en underholdene roman med en god dose rikmannsfolk med høye livsforsikringer, sjalusi blandt venninner og ektefeller, sex, trusler og drap.

Marius Brandt er gift med Pia, og sammen har de tre barn. En dag er han ute med luksusyachten sammen med en av sine yngre elskerinner og kona hans venter på ham i båthavna for å avsløre ham, men desverre må hun reise hjem før han dukker opp fordi hun må hente barna i barnehage/på skole. På vei hjem blir hun plutselig påkjørt bakfra, og deretter presset ut av veien. Hun får store skader og havner i koma, mens ektemannen Marius blir beskyldt for å være en dårlig far og en dårlig ektefelle med et mulig motiv for å stå bak den såkalte ulykken.

Fort lest, fort glemt. Men jeg komeer nok til å lese videre på serien etterhvert som bøkene kommer ut.


Terningkast 3
Utgitt: 2011
Forlag: CappelenDamm
Sider: 173
ISBN: 9788202361297

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...