13.08.2010

Regines bok av Regine Stokke


"I august 2008 fikk 17 år gamle Regine fra Kristiansund diagnosen akutt leukemi. Hun opprettet bloggen Face your fear, som snart ble blant Norges mest leste. Her skrev hun om sykdommen, behandlingen hun gikk igjennom og alt hun fikk oppleve før hun døde i desember 2009. Boken inneholder bloggen hennes, utvalgte kommentarer fra leserne og minneord fra hennes nærmeste."
(bokkilden.no)

Som så mange andre fulgte jeg Regines kamp mot kreften på hennes blogg, og synes det var utrlig trist at en så ung, reflektert og livsglad jente døde. Derfor var det så fint å få muligheten til å lese bloggen hennes i bokform. I tillegg til innleggene som allerede var publisert på bloggen, får vi også lese et par innlegg som ikke tidligere er publisert, og vi får høre tanker fra moren, søsteren og bestevenninnen.

Boken er også krydret med sangtekster fra hennes favorittband, hennes egne dikt og ikke minst hennes egne bilder. Hun var jo en fantastisk fotograf. Jeg så bildene hennes på Nordic Light utstillingen i 09, og stemningen fasinerte meg veldig.

Det er absolutt sterk lesing, og det er ikke til å unngå å felle noen tårer underveis. Anbefales! Og hvis du skal lese den; så kjøp den istedenfor å låne den på bilioteket. Deler av inntektene går nemlig til kreftsaken.
Terningkast 4
Utgitt: 2010
Forlag: Gyldendal
Sider:283
ISBN: 9788205401877

1 kommentar:

Groskro sa...

Enig med deg Stine, dette var sterk lesing.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...