24.05.2010

Sammen til verdens ende av Espen og Tone-Elisabeth Simonsen

"Tone og Espen var unge og forelskede og hadde livet foran seg. De skulle gifte seg, gjerne få barn, bli gamle sammen. Men livet ville det annerledes. Tone var bare 25 år gammel da legene fant svulsten. Sammen til verdens ende er fortellingen om Tone og Espen, en fortelling basert på dagbøker, Tones egne ord og Espens minner om tiden de fikk sammen."
(bokkilden.no)

Denne boken oser - til tross for det alvorlige temaet - av positivitet og livsglede. Tone og Espen sprer et budskap om at livet er godt selv om det består av mange tunge sorger, og at man må leve hver dag til det fulle. Dette kunne i verste fall blitt litt "over the top," men det har de klart å balansere på en veldig fin måte.

Dette er mange kloke ord som man kan ha nytte av enten man selv er syk eller pårørende, om man jobber i helsevesenet, eller bare generelt om man er et tenkende menneske.

Det er en god bok, og det er kanskje stygt å sammenligne alle bøker av denne typen med Idas dans, men den kommer altså ikke helt opp i det sjiktet. Allikevel er det absolutt en bok jeg vil anbefale for de som liker denne typen litteratur. Og den er veldig lettlest, så det skulle være greit å komme gjennom for de fleste.
Terningkast 4
Utgitt: 2009
Forlag: Publicom
Sider: 203
ISBN: 9788292526323

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...