28.03.2010

Påske = krim?

Jeg har bestemt meg for at påsken er et passende tidspunkt å prøve seg på litt krim igjen. Denne gangen er det Mons Kallentofts Midvinterblod som har fått æren, og man kan jo lure på hvorfor jeg velger en bok på over 400 sider (jeg har den svenske utgaven, fra pocketforlaget) når jeg først skal lese en bok innen en sjanger jeg i grunn ikke er så begeistret for, men i et svakt(?) øyeblikk tidligere i vinter bestilte jeg både Midtvinterblod og Sommardöden fra Capris. Og skulle det være en eneste stor miss har jeg ikke tapt mer enn under 80 kr tilsammen. Og faller det i smak er det rask vei til å bestille de to siste bøkene i serien om politikvinnen Malin Fors, nemlig Höstoffer og Vårlik.

Er det noen av dere som har lest bøkene til Kallentoft?

Forøvrig skal jeg IKKE låne med meg noen bøker hjem fra biblioteket når jeg skal levere Legen som visste for mye i morgen.. Basta..!

7 kommentarer:

Anita sa...

Jeg har lest dem! står om dem begge på bloggen min, men jeg klarer ikke å lage link til innleggene her, så du får lete litt selv...

Beatelill sa...

Jeg har ikke lest noen av disse bøkene, men så er ikke jeg heller så bevandret i krim-verden :) Forresten... good luck med å dra til biblioteket uten å låne med noe hjem... jeg klarer som regel ikke å motstå fristelsen til å ta med ihvertfall ei bok :) Skal levere 5 bøker på biblioteket i morgen. Får se hvor mange jeg kommer hjem med, hehe.

Stine Marie sa...

Anita: Skal lese anmeldelsene dine straks :)

Beatelill: Hehe, det er nok en stor sjanse for at det samme skjer med meg, men jeg har jo egentlig mer enn nok lesestoff her hjemme, så jeg får prøve å holde meg i skinnet

Tone sa...

Jeg kjøpte Midtvinterblot til pappa i farsdagsgave nå i år. Han elsker krim, og så vidt jeg husker så likte han den godt, men den var visst en smule sær(?) også. Har ikke lest den selv enda så jeg vet ikke hva den handler om, men det blir nok ikke så lenge til jeg prøver :) Påske er jo krimtid, så kanskje får jeg ryddet tid til den denne påska.

Eva sa...

Eg har prøvd meg på Kallentoft, men var ikkje særleg begeistra for <a href="http://asvbib.wordpress.com/2009/03/02/midtvinterblod/>Midtvinterblod</a>.

Stine Marie sa...

Tone: Ja, jeg har også hørt at den skal være litt spesiell, men håper at det kan være nettopp det som får meg til å like den. Vi får se :)

Eva: God anmeldelse du har skrevet!

Antidamen sa...

Jeg har lest dem, og jeg liker dem veldig godt, MEN skal du lese svensk krim så les for Guds skyld Johan Theorin!! Noe så forferdelig bra! Jeg har nettopp bestilt bok nummer 3 (innbundet svensk utgave) selv om jeg egentlig skulle vente til den kom på biblioteket :p Greier ikke vente. Nydelig språk, masse interessante fakta "utenom selve krim'en" og .. nei, helt perfekt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...