07.08.2009

Vinn ungdomsromanen Hvis jeg blir av Gayle Forman

Som jeg nevnte i gårsdagens anmeldelse av ungdomsromanen Hvis jeg blir, så kan du vinne mitt eksemplar, og alt du trenger å gjøre er å skrive en kommentar til dette innlegget hvor du forteller hva som er din favorittbok!

Konkurransen slutter søndag 16. august kl. 23.59, og vinneren trekkes mandag 17 august.

Skriv gjerne mailadressen/bloggadressen din slik at jeg når deg dersom du vinner :)

6 kommentarer:

Anonym sa...

uuu, vanskelig spørsmål! jeg tror min yndlingsbok er bikubesong av frode grytten, rett og slett fordi jeg har så mange minner til den boken:)

Ingrid sa...

Min favorittbok... hmm.. jeg har egentlig mange.. Men jeg kan nevne noen av mine favoritt serier: Harry Potter, Narnia & Twilight.

Ellers er det: Før jeg dør & Dødslekene.

Det er mine ynlingsbøker, men hvis jeg må velg en, bare en blir det nokk Dødslektene.


Du kan få kontakt med meg på min blogg:

ingridvik.blogg.no

Kiwie//Kristine sa...

Det er svært vanskelig dette med favorittbok, og jeg tror jeg må velge en fra da jeg var yngre. Den uendelige historien av Michael Ende.

Lotte sa...

Jeg er forelsket i mange bøker, men boka som tar størst plass i hjertet mitt, er den boka du leser nå - Vindens skygge (kan nesten ikke tro du ikke har lest den før nå!). Den har absolutt alt! Mystikk, romantikk, hemmelige og støvete bibliotek (en våt drøm), herlige persongallerier og fantastiske beskrivelser fra den fineste byen i verden, Barcelona. Elsk! <3 Nyt den :)

Jannekake sa...

Å velge ynglingsbøker - lett. Å velge ynglingsbok - forferdelig vanskelig.

Twilight-serien? The Host? The Hunger Games? This Charming Man? House of Night-serien?
Jeg har mange bøker jeg er glad i, men hvis jeg må velge en.. Kan jeg velge en serie? Isåfall blir det Harry Potter. Jeg var ganske ung da jeg leste den første boken, men jeg elsket den, og det gjør jeg også den dag i dag. Fantastiske fortellinger :)

Beatelill sa...

Å velge ut ei bok er vanskelig. Det er så mange bøker som er helt suverene! Hvis jeg måtte velge ei bok så blir det "Den uendelige historie" av Michael Ende. Den leste jeg første gang da jeg var ca 11 år, og etter det har jeg lest den flere ganger i oppveksten. Den beste boken jeg har lest i de siste årene må være "Drageløperen" av Khaled Housini. Jeg håper på å vinne boka :) Da skal stedatteren min på 12 år få den. Viktig å lære seg å like å lese bøker i en tidlig alder, ikke sant? Klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...