27.06.2008

En shopoholiker treffer blink av Sophie Kinsella


"Becky har kapret drømmejobben som shoppingassistent, bor i en stilig leilighet på Manhattan sammen med Luke, og de har åpnet felles bankkonto. Når Luke frir, tar tilværelsen en overraskende vending. Beckys mor vil at hun skal gifte seg hjemme i England, mens Lukes mor vil holde et stort selskap på New York Plaza. Tiden går, Becky klarer ikke å bestemme seg og bryllupsplaner legges på begge sider av Atlanteren. Snart skjønner Becky at hun er i skikkelig trøbbel."

(Kilde: bokkilden.no)


Dette er den tredje boka om Becky Bloomwood (Bok 1: En shopoholikers hemmelige drømmeverden, Bok 2: En shopoholikers uimotståelige nye verden) og Sophie Kinsella skriver i velkjent chick-lit stil. Historien er enkel, språket er lett og man får ikke så veldig mye ut av boka annet enn en god latter i ny og ne. Men når man først har begynt å følge en hovedperson er det litt artig å lese resten av bøkene også, så jeg skal nok lese En shopoholiker finner en søster, Bill. mrk. Hushjelp søkes og En shopoholiker med baby i nærmeste fremtid.

Det er utrolig hva Becky klarer å rote seg opp i, og det er nesten litt frustrerende som leser å ikke kunne gripe inn og riste litt i henne når hun er så håpløst langt ute på jordet. Men det er vel også en måte å fenge leseren på, tenker jeg. Grei nok som strandlektyre (eller fredagskveld-i-sofaen-lektyre om man ikke har noen strand å gå til).


Terningkast 3
Utgitt: 2006
Forlag: Gyldendal
Sider: 411
ISBN: 9788205348530

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fint med anmeldelse av disse bøkene :-) Jeg har faktisk lest dem alle, og synes det er helt grei "drops-underholdning" når hodet ikke er helt i form til mer "seriøs" litteratur.

Mari - Escape In A Book sa...

Jeg holder på med bok nummer en nå og har frem til nå småhumret litt men føler nok ikke at det så langt når opp til noe mer enn en treer på terningen min heller.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...