10.12.2008

Julelektyre

I dag var jeg innom biblioteket og lånte med meg fem bøker som jeg skal lese i julen:


Det skulle vel bli noe sånt som 1500-1600 ord, og optimistisk som jeg er skal jeg ta med meg noen bøker fra min egen bokhylle også. Man har da juleferie i 2 uker!


Der var vi vel oppe i 2500 ord i tillegg. Må jeg ha en egen koffert til bøkene, sa du? :p Vel, jeg hater å ikke ha med nok lektyre, så heller 5 bøker for mye, enn 1 bok for lite. Og jeg sier ikke at jg kommer tilå lese alle bøkene, men jeg har ihvertfall muligheten. Og jeg vet at ferie = enorm leselyst. Så fort jeg har lest ut Fredagsstrikkeklubben (går litt tregt pga mye pensum- og artikkellesing for tiden), kan jeg jo begynne på disse bøkene, så Noe som hjelper av Mona Høvring blir jeg nok ferdig med før vi reiser lille-lillejulaften, for den var ganske kort. Men en ting jeg har lært etter å ha lest så mye som jeg har gjort, så er det i hvertfall at antall sider har ingenting å si for kvaliteten. 100 sider kan være like god, eller bedre, enn 500. En lang bok er altså ikke en god bok, og en kort bok er ikke dårlig.

Blablabla.. Nå er det på tide å blogge seg ferdig og finne frem bacheloroppgaven igjen :)

5 kommentarer:

Tone sa...

Legen som visste for mye av Christer Mjåset leste jeg en anmeldelse av for en stund siden. Skal bli spennende å se hva du synes om den :)
Babylon badlands kjøpte jeg selv nettopp, men har ikke fått tid til å lese den enda. Vet ikke om det blir tid til det i år, men forhåpentligvis så blir den lest etterhvert den også.
Problemer med at jeg kjøper altfor mange bøker og ikke har tid til å lese dem? Å nei, da! ;)

Anonym sa...

Tack söta:)

Janicke sa...

Jeg hadde problemer med Utro - ble aldri ferdis. Passl derimot - moro lesning. Og jeg har fremdeles noen spørsmål svirrende om hva som egentlig hendte med Hannah - kanskje du kan bidra til en oppklaring når du har lest den.

Janicke sa...

Ikke Passl.. det er selvsagt Pessl. Fingertrøbbel - det er tross alt fredag :-)

Stine Marie sa...

Tone: Jeg oppdaget først for noen dager siden at Mjåset hadde kommet ut med denne boken, og jeg har jo lest det han tidligere har skrevet, f.eks. Verdens eldste mann er død, og den likte jeg, så jeg har tro på at jeg liker førstnevnte også :) Det problemet høres kjent ut, hehe.

Janke: Hva var grunnen til at du aldri ble ferdig? Var den kjedelig? Dårlig skrevet? Jeg skal selvsagt prøve å bidra med en oppklaring, hehe. Men vet ikke helt når jeg rekker å få lest den. Øverst på "må lese"-listen min er naturligvis Tusen strålende soler som jeg har spart til juleferien ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...