30.10.2008

10 bøker jeg vil lese - fra listen "1001 bøker du må lese før du dør"

I en liste på 1001 bøker er det klart det finnes noen godbiter som appellerer til enhver. Her er de jeg har lyst til å lese:


Flere bøker jeg vil lese finner du her

4 kommentarer:

Lille søster sa...

En veldig god liste!

Anonym sa...

Og solen går sin gang er en super bok! Den er så positiv i sitt språk, og Hemingway er så flink med detaljer! Jeg var virkelig på en ukes fiesta i Pamplona mens jeg leste denne!

Forøvrig har jeg planer om å lese alle Hemingways bøker, jeg tror jeg har funnet min favorittforfatter. En som bruker uttrykket: "svinaktig festlig" (i norsk oversettelse da) må jo gjøre dagen lysere uansett! Gled deg!

Anonym sa...

Hvilke av Hemingway har du lest?

Jeg har foreløpig bare tatt for meg ovennevnte, Edens have og Den gamle mannen og havet. Den sistnevnte måtte vi leste åp ungdomsskolen, og jeg hatet den der og da, men den sank inn litt etter litt, og mot slutten ble den bare helt fantastisk. Tror jeg må lese den igjen nå som jeg har blitt litt mer moden.

Anaruh sa...

Om jeg ikke husker helt feil, så er det hovedpersonen i the Graden of Eden som skriver novellen The snows of Kilimanjaro. Litt snidig, egentlig, at en del av handlingen i the garden of eden er tatt ut og har blitt egen novelle.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...