02.02.2010

Valgets kval

Det er vel ingen hemmelighet at jeg tiltrekkes av fine bokomslag. Så nå sliter jeg altså med å velge hvilken versjon av Tess of the D'Urbervilles av Thomas Hardy jeg skal bestille. Snakk om i-landsproblem..


Heller vel mest mot nr. 1 eller 3 (er ikke så glad i den typiske vintage/gammeldags-stilen som på nr. 6), men det verste er at det ikke bare finnes disse seks omslagene. Bare søk på Tess of The D'Urbervilles hos f.eks. Capris.. 82 treff! Riktignok er det flere like og noen uten bilder, men allikevel. What's a girl to do?!

..og du kan jo tro at det bare er denne ene boken som havner i handleurven min. Nei, er man avhengig av bøker, så er man avhengig av bøker! Selv om hylla er full av uleste bøker..

6 kommentarer:

Lotte sa...

Samma her! Har over 50 uleste bøker i bokhylla! Noen ganger blir jeg litt stresset ved tanken, men som regel er det bare fint :)

Jeg synes forresten de fire første covrene var finest :)

Groskro sa...

Godt å lese at det ikke er bare meg med uleste bøker i hylla...:-) Jeg synes at cover en er det fineste.

:-)

Mari - Escape In A Book sa...

Kjenner meg igjen.. hyllen min bugner av både leste og uleste bøker. Har egentlig sagt til meg selv at nå skal jeg ikke kjøpe en bok til før lesebunken er litt mindre.

Jeg syntes omslag nr. to og tre var finest :) Tess står forresten på listen over bøker jeg engang vil lese.

Bai sa...

Det med snøen var definitivt min favoritt.

Mette Moen Baatvik sa...

Jeg likte både alt. 2 og 3. Men kanskje ville jeg valgt 2, fordi det gir min fantasi bedre vilkår. På 3 og 4 så har man jo et bilde av hovedpersonen allerede - det er litt kjedelig.

Hvilken bok valgte DU?

Stine Marie sa...

Jeg gikk for nr. 3 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...