02.09.2010

Vinn boken Bra 7ke greier

Forrige uke var jeg med i Bokbloggturnéen som omtalte ungdomsromanen Bra 7ke greier av C.J. Skuse (se min anmeldelse her), og siden den ikke falt helt i smak hos meg lodder jeg ut boken til noen som kanskje har større glede av den.
En morsom og munnrapp roman om de to 16 år gamle tvillingene Paisley og Beau som rømmer til Las Vegas med en stjålet bil, en pistol i lomma og politiet i hælene for å lete etter faren sin, som de ikke har hørt ifra på 10 år.
CappelenDamm.no
Alt du behøver å gjøre for å være med i konkurransen om boken er å tipse meg om en god roman/novellesamling som har en tittel som inneholder et tall. Både nummer (F.eks. 1984 av George Orwell) og tallord (F.eks. Ti små negerbarn av Agatha Christie) er tillatt.

Frist for å delta er søndag 05. september kl. 23:59. Vinneren annonnseres på mandagen.

Lykke til! :)7 kommentarer:

Oda sa...

Jeg anbefaler John Irvings
"A widow for one year"
Både boka og filmen (The door in the floor) er fine - men boka selvsagt best. Og filmen tar ikke for seg hele boka, så man går glipp av en del der...

Oda sa...

ooh - og jeg vet om tre til som er fine =) Men skal vente med å anbefale dem til etter at konkurransen er ferdig - kanskje noen andre bruker dem =P

Askeladden sa...

Jeg anbefaler den fantastiske boka En dag av David Nicholls!!:D.

Anaruh sa...

'Otter tre to kaller' av Leif Hamre. Dette var den første "voksenboken" (det er jo en ungdomsbok, men for meg var det en voksenbok den gangen) jeg leste en gang i løpet av barneskolen, og den var så spennende! Jeg skal definitivt anbefale den til mine barn når de blir litt eldre :)

Ser forresten at du leser Om Skjønnhet nå - gleder meg til omtalen, for som navnt før så ga jeg den opp før jeg synes at jeg var kommet skikkelig i gang. Om jeg skal gi den en sjanse til eller ikke står og faller på deg nå :p GOd lesning!

Julie sa...

Da anbefaler jeg En Beretning om Blindhet av Jose Saramago. Det er en dystopi, og kanskje ikke for alle, men den er en av mine personlige favoritter. Jeg har anmeldt den her: http://bokelsker.wordpress.com/2010/06/30/en-beretning-om-blindhet-jose-saramago/

Den har også blitt filmatisert (under tittelen Blindness), men jeg har ikke sett den.

Askeladden sa...

Jeg kom på en helt fantastisk bok som jeg har glømt å anbefale!! Det er 99 av Astrid Prag Vargas. Lettlest og tar opp nettdating sine positive og negative sider. Så er den bare helt fantastisk;)

Anette sa...

Heisann! Jeg anbefaler "Str.37" av den svenske forfatteren Denise Rudberg. Det er andre bok i en trilogi om det hektiske livet blant Stockholms unge, pene og vellykkede overklasse! Hilsen Anette :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...