27.01.2011

Fra bok til film: Barnepiken

I fjor sommer leste og anmeldte jeg boken Barnepiken av Kathryn Stockett for Bokbloggturnéen, og har jeg hørt rykter om at boken er filmatisert og har premiere i USA den 12. august i år. Bildene ser ihvertfall lovende ut, og jeg håper filmskaperne har klart å bevare historien og stemningen fra boka.

Forøvrig er utdrag av noen av anmeldelsene fra den Bokbloggtunéen publisert på innsiden av pocketutgaven, og i CappelenDamms pocktkatalog for våren 2011! Blant annet min! *Skryte, skryte*
Dette er en bok til å bli glad, rørt, lattermild og sint over. Den har gode karakterer, og en levende historie som virkelig setter ting i perspektiv i nåtiden. De 500 sidene er såpass fengende at man ikke vil legge boka fra seg, men lengden på kapitlene tillater deg å ta en liten pause før du bare MÅ lese videre.

4 kommentarer:

tvitvi sa...

Jeg har en bokkonkurranse hvis du vil delta, ser ut som en god bok, jeg leter etter neste bok å lese! Lurer på å lese morgen i jenin. Har du lest den?

Anonym sa...

Så moro! Ikke annet å forvente egentlig, var det? Da jeg lest den tenkte jeg at det var som å se en film. :o)

fjord sa...

Det er en roman som virkelig kan gjøre seg som film, håper den blir bra.

Tror forresten et sitat fra meg også kom på omslaget, men jeg har ikke sett det selv, så jeg er ikke helt sikker. Artig, i så fall!

Ladybug sa...

Det skjønner jeg godt at du vil skryte av :D Det er jo ganske morsomt å bli sitert på et bokomslag!

Denne filmen må jeg se, jeg syntes boken var herlig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...