31.05.2010

Utvikling av en bokblogg

Det som en gang var en personlig blogg har siden sommeren 2008 utviklet seg mer og mer til å bli en bokblogg. Naturligvis fyller jeg på med andre ting også, men hovedsakelig er det litteraturen som har fokus i min blogg for tiden.

Dette har ført med seg mye spennende for meg som bokelsker, og jeg kan f.eks. nevne Bokbloggturnéen som startet opp i regi av CappelenDamm i fjor sommer, jeg har fått tilsendt forhånds-/leseeksemplarer av forlagene, gode bloggvenner har sendt meg flere bøker og det har til og med dukket opp en diktsamling skrevet av en blogger jeg "kjenner" (sammen med et leseeksemplar av en for meg ukjent forfatter) og nå nylig har jeg nettopp begynt å skrive anmeldelser for LIV - Litteratur i Vestfold.

For sistnevnte skal jeg anmelde bøker skrevet av forfattere som er født, oppvokst og/eller bosatt i Vestfold fylke eller bøker hvor handlingen er lagt til Vestfold. Den første anmeldelsen ble Incontro av Anne Gjeitanger i og med at jeg leste denne boken i høst. Anne Gjeitanger opprinnelig fra Oslo men er for tiden bosatt i Sarspborg, Sandefjord nemlig. Og nå venter jeg nye bøker å anmelde i posten.

Må jo si at "lille" jeg føler meg ganske heldig som får være med på slike ting :) Må bare bli litt flinkere til å sette av tid til egen skriving. Ikke bare lese andres :p

2 kommentarer:

Anita sa...

Så spennende! Og ikke rart, siden bloggen din er veldig bra. Leser den fast :)

Anonym sa...

Så bra! Og det skulle jo bare mangle, for bloggen din er veldig bra.
Men, Sarpsborg - ligger ikke det i Østfold fylke...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...