18.09.2011

Bokdrikke

Mari / Ladybug skriver et innlegg om hvilke drikk hun foretrekker når hun sitter og koser seg med en god bok, og jeg kan jo ikke annet enn å la meg inspirere!

Jeg er glad i både kaffe, te, kakao, vann og rødvin - til hver sin anledning, og når det gjelder hva jeg foretrekker å drikke sammen med en god bok så må jeg nok svare te, da det er det jeg som oftest drikker i slike stunder.

Det finnes jo så utrolig mange gode smaker! Og jeg foretrekker de som smaker frukt og bær (appelsin, skogsbær, solbær o.l.), blomster (Söder-te som man bare får tak i i Sverige - ihvertfall Twinings sin) og litt friskere teer (mint). Jeg drikker grønn og svart te om hverandre, og innimellom hvit te. Både i  løsvekt og i poser. Men alltid uten sukker/suketter, sitron og ikke melk. Kun ren te. Men jeg har lyst til å prøve ut en skikkelig god chai, for det tror jeg kan falle i smak.

Men en ting er sikkert, og det er at teen skal helst drikkes av en stooor kopp.


Og selv om te kan drikke året rundt, både kald og varm, så er nok høsten den største te-sesongen for min del.

(Beklager, dårlig blogging om dagen, men vi har ikke fått internett i den nye leiligheten ennå, og må nok vente en ukes tid til. Jeg kommer tilbake med anmeldelser av både noveller og bøker når den tid kommer)


Ha en strålende septemberuke, alle sammen! :)

3 kommentarer:

Mari - Escape In A Book sa...

Jeg har faktisk aldri smakt mint-te, har av en eller annen grunn fått for meg at det må smake tannkrem. Det er kanskje helt feil? Jeg foretrekker nok fruktsmak.

Den nederste koppen der skulle jeg gjerne hatt, koppen må være stor ja!

Anaruh sa...

Hehe - jeg skulle gjerne hatt de øverste koppene. De var jo skikkelig fine. Vet du hvor du fant bildet?

Stine Marie sa...

Mari: Jeg var også redd for tannkrem-smaken, men det smaker virkelig ikke tannkrem. Bare helt nydelig friskt :)

Anaruh: Søkte bare på tea cup eller noe sånt på Google Images, så dukket de opp.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...