23.09.2010

Minner om konkurransen

Vil bare minne dere på konkurransen som pågår her på bloggen. Du kan vinne en av følgende bøker:  

Dag Solstad - 16.07.41
"Tittelen på boka er forfatterens fødselsdag. Under en flytur til Berlin ser forfatteren et glimt av himmelen. Han ser sin far igjen og han begynner å fabulere på hvordan himmelen ville vært organisert. I 2001 bor han i en leilighet i Maybachufer 8, Berlin. Vandrende gatelangs, og på Strassenbahn i Berlin kretses også forfatteren Dag Solstad inn, her er øyeblikk av glede og ro, og av angst og fortvilelse. Romanen tar oss videre med til Lillehammer, og til Solstads barndomshjem i Sandfjord."


Lars Mytting
- Vårofferet

"Det er sen mars og mildt nullføre idet løytnant Aksel Størmer ankommer Messingdalen, bygda som i hedensk tid ofret et menneske for å få våren til å komme. Aksel skal egentlig avvikle stedets gamle militærleir, men vennskapet med et vanskjøttet barn vikler ham inn i et forknytt slektsdrama. Gradvis gir den mørke skogsbygda slipp på sine mysterier. Snart rykker folk ham inn på livet, og krever Aksel for et større heltemot enn krigen han var på vei til"


David Wroblewski - Historien om Edgar Sawtelle
"Familien Sawtelle har i tre generasjoner drevet hundeoppdrett på den lille gården sin i Wisconsin. Midt på 1970-tallet består familien av 14 år gamle Edgar, faren Gar og moren Trudy. Edgar er født stum, men har lært seg et tegnspråk som også hundene forstår. Livet på gården er harmonisk, inntil farens bror Claude dukker opp. Snart er Edgar på flukt i villmarken med tre årsgamle hunder." 


Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...