20.08.2009

Ny bokbloggturné!

Tidligere i dag fikk jeg mail fra Nina hos Cappelen Damm som kunne opplyse om at en ny bokbloggturné allerede er planlagt, få dager etter at siste blogger skrev sin anmeldelse av Hvis jeg blir av Gayle Forman. Denne gangen er det romanen Genesis av Bernard Beckett (utgitt tidligere i år) som skal anmeldes.

Repbublikken har gjenoppstått etter en verdensomspennende pest. Innbyggerne er i sikkerhet, isolert fra resten av verden, og langt fra frie.

Anaximander er oppe til en fem timer lang muntlig eksamen. Består hun prøven, blir hun medlem av Akademiet – institusjonen som styrer samfunnet hun lever i. Emnet for prøven er selvvalgt: livet til legenden Adam Forde. I løpet av dagen tvinges kandidaten til å se den grusomme sannheten om sin egen verden i øynene.
(Kilde: cappelendamm.no)


Fordi dette er en bok i sjangeren sci-fi melder jeg denne gangen pass, men håper det er mange bloggere som melder seg på slik at jeg denne gangen kan følge med fra utsiden :)

Lurer du på hvordan en bokbloggturné fungerer? Bloggere som melder seg på får tilsendt et eksemplar av den aktuelle boken (rett ette påmelding) som de deretter leser og skriver en anmeldelse av. Anmeldelsene vil bli publisert fortløpende på bloggene f.o.m. en viss dato (en blogger per dag), og deretter kan man lese hva andre synes om boken. Denne gangen er fristen for påmeldelse 1. september, og første blogginnlegg publiseres den 7. september.

Er du interessert eller har du noen spørsmål? Ta kontakt med Nina via dette skjemaet.

Bokbloggturnéen kan følges på Facebook.


Relaterte innlegg:
08.07: Publisert på nett
11.07: Bokbloggturné sommeren 2009
19.07: Det nærmer seg bokbloggturné
03.08: CappelenDamms bokbloggturné - Hvis jeg blir av Gayle Forman
06.08: Hvis jeg blir av Gayle Forman - Bokbloggturné
07.08: Vinn ungdomsromanen hvis jeg blir av Gayle Forman
17.08: Kåring av vinner

6 kommentarer:

Daisy sa...

Morro; Det hørtes ut som en bok jeg ville hatt sansen for. Er ganske så glad i sci-fi og "the end of the world"-fortellinger :D

Jeg er en alt for "treg" leser til å være med på noe sånt: Jeg må ha virkelig mye tid til overs før jeg setter meg ned med en bok.

-Daisy

Karin sa...

Denne gangen skal jeg være med.det var veldig moro sist å lese alle de forskjellige anmeldelsene. Boken høres veldig spennende ut:-)

Marianne sa...

Denne gangen skal jeg være med. :) Til dere som synes dere trenger veldig lang tid på å lese en bok så er denne bare 144 sider lang da, og det er jo egentlig ikke så langt etter min mening hvertfall. Så dere burde kunne være med om dere har i allefall litt lesetid å avse de nærmeste ukene. :) Jeg er nok heller ingen stor sci-fi-fan, men den engelske utgaven har spørsmålet "What does it mean to be human" på coveret, og det synes jeg er et interessant spørsmål. Skal bli spennende å lese denne. :)

Ingrid sa...

Kan alle som har en bok blogg melde seg på ? Eller ser de om bloggen din er popelær og har mange lesere?? Så hvis du har en blogg som ikke har så mange lesere kan du alikevell være med?

Anonym sa...

Jeg blir med denne gangen - gleder meg!

Ladybug sa...

Ingrid: Det har ikke vært noe krav så langt i alle fall :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...