13.01.2015

En liten oppdatering

Det er merkelig hvordan et nytt år kan bety så mye for lysten til forandring, både på det ene og det andre området. Og for min del kjente jeg at 2015 skal bli et bedre lese- og bloggeår enn 2014, så da må det litt inspirasjon til sånn på begynnelsen av året.

Derfor har jeg gjort en liten oppfriskning av utseendet på bloggen, og oppdatert meg selv litt på hvilke bokbloggere som holder koken, hvilke som har kommet til siden sist og hvilke som ikke lenger er aktive, slik at listen med lenker til andre bokbloggere har forandret seg litt. Spennende å oppdage så mange nye og gode bokblogger, og veldig koselig å se at det fortsatt er mange fra "gamledager" som fortsatt driver på.

Terningkast-systemet mitt har vel egentlig vært utdatert en stund, men av en merkelig grunn klarer jeg ikke helt å gi slipp på det. Kanskje fordi det gir en så tydelig beskjed om hva jeg synes slik at leseren ikke skal være i tvil? Saken har vært til vurdering mange ganger, men kanskje blir det endelig en forandring i løpet av den nærmeste tiden. Time will show!

Nå skal det ihvertfall ikke stå på bloggen med tanke på lese- og skrivelysten! Og om det er noen som har noen gode tips eller ønsker for fremtiden så er det bare å komme med dem :)

2 kommentarer:

Mari sa...

Herlig med et friskt, nytt utseende på bloggen, Stine. Det kan være god inspirasjon i seg selv.

Selv er jeg hoppende glad for å ha skrevet min første bokanmeldelse på lenge i dag. I 2014 var det ganske stor tørke på bloggen.

Ønsker deg en riktig fin tirsdag videre.

Anette sa...

Så ny og fin bloggen din har blitt! Gleder meg til å følge deg i det nye året :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...