03.07.2013

Dagens post!

I dag var jeg så heldig å motta en ganske stor pakke i posten:Så nå ligger alt til rette for ferien om halvannen uke (og bryllupsreisen om en knapp måned! Juuhuu!), for her var det både bøker, solkrem og en tøyveske til å ha alt oppi!

Er veldig spent på bøkene, som er en del av Bazar forlag sitt høstrepertoar, og spesielt den som ligger øverst i bunken, Nathalie, virker som en bok for meg. Dette er omtalen fra forlaget:


Nathalie av David Foenkinos
Nathalie og François er det perfekte paret. Når François plutselig dør er Nathalie overbevist om at hun aldri kommer til å se på en mann igjen. Spesielt ikke en nerdete og sjenert svenske, som hennes kollega Markus. Men en dag kysser hun ham på ren impuls og en annerledes kjærlighet begynner sakte, men sikkert å spire mellom to umake og kompliserte sjeler.

Utdrag kan leses her, og boken lanseres i midten av augustOg så kom du av Kathleen MacMahon
Vinteren 2008. Den globale økonomien har nettopp kollapset og det knytter seg stor spenning til det amerikanske presidentvalget. Bruno Boylan, 49, en newyorker av irsk avstamning, mister jobben når  Lehman Brothers går over ende og bestemmer seg for endelig å besøke landet forfedrene kom fra. Addie Murphy, 38, er en fjern slektning. Hun er en arbeidsledig arkitekt og tilbringer dagene med å ta vare på sin far og gå turer på stranden med hunden. Da hun treffer Bruno, virker det som om livet hennes er en nedadgående spiral.
Brunos møte med sine irske slektninger begynner ikke godt. Addie og faren gjør det de kan for å unngå den brysomme amerikaneren, og for Addie er en bankmann omtrent like tillitvekkende som en seriemorder. Likevel forstår hun øyeblikkelig at møtet med Bruno vil forandre livet hennes for alltid.

Boken lanseres i begynnelsen av septemberDen lange hvite skyens land av Sarah Lark
London 1852. Helen Davenport er ugift og guvernante i en velstående familie, men lengter etter mann og barn. I New Zealand er det overskudd på gifteklare ungkarer. Da Helen får muligheten til å reise dit for å gifte seg med en sauebonde hun aldri har møtt, bare brevvekslet med, griper hun sjansen.
Samtidig blir den vakre rikmannsdatteren Gwyneira Silkham brukt som innsats i et kortspill. Den mystiske baronen som har vunnet henne, vil gifte henne bort til sønnen sin. Familien er skandalisert, men Gwyn er glad for å begynne et nytt liv i New Zealand, langt fra sosietetslivet i Wales.
På overfarten til Christchurch møtes de to kvinnene og blir venner, til tross for klasseforskjellen. Tilværelsen – og ektemennene – på New Zealand viser seg å bli helt annerledes enn de hadde forestilt seg, og kvinnene må hjelpe hverandre til å skape det livet de hadde håpet på.

Utdrag kan leses her, boktrailer kan ses her, og boken lanseres i slutten av augustOBS: Dette innlegget er på ingen måte sponset, men i gleden over å få en så flott pakke helt ut av det blå og dermed endelig ha noe bokrelatert å blogge om (lite lesing, mye jobb, bryllupsplanlegging og familieliv for tiden), så ble det et (etterlengtet?) innlegg fra denne kanten.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...