19.11.2009

SkriveStine

Jeg er i gang!

Jeg ble først vekket av en telefon fra mamma kl. 06.50, som egentlig ikke ringte selv, men som hadde glemt å sette på tastelåsen på mobilen slik at den ringte meg. Lucky me!
Heldigvis sovnet jeg igjen og våknet når alarmen pep kl. 09.00. Planen var å stå opp, vaske leiligheten og kanskje gå en tur før jobb. Men slumre-funksjonen var plutselig borte og jeg skulle bare snu meg rundt for å få 5 minutter ekstra i senga, men så våknet jeg opp kl. 10.26 - midt i en drøm som jeg ble liggende nærmere 20 minutter å tenke på.
Så det ble ingen leilighetsvask eller spasertur, det ble skriving. Hurra! :)

7 kommentarer:

Lo sa...

Oh-oh, spennende!

Anita sa...

Spennende, spennende!

Anonym sa...

Hei - gratulerer med begynnelsen til en roman - spennende! Veldig kuult med den lista di over 101 ting også - ble inspirert. Har blant annet lyst til å lese flere bøker, men lurer på... hvordan får du tid til å lese så mange bøker? Tips mottas med takk! Fine julekort også forresten :-) Planlegger å lage noen jeg også, når bare svineinfluensaen slipper taket.

Stine Marie sa...

Anonym: Takk for det! Blir spennende å se hva dette munner ut i - dersom jeg får det til :)
Noen dager leser jeg flere timer, mens andre dager leser jeg bare en side eller to. Og det finnes også dager da jeg ikke leser noe som helst, så det finnes nok ingen fasit på hvordan man kan lese mer. Man må bare finne de bøkene som fenger og ta seg tid til å kose seg med de :)

Kan ikke se at du har noen blogg, men hvis du skal gjennomføre 101 ting på 1001 dager hadde det vært moro å følge med :)

God bedring!


Lo og Anita: Ikke ha for høye forventninger :p Men ja, spennende er det ;)

Line sa...

Så moro, Stine! Lykke til med skrivinga!
Jeg har teoretisk sett begynt jeg også - men jeg tror jeg må skrive det jeg skriver nå, for å få det ut av hue så jeg kan skrive noe som har potensiale for å bli bra :P

Anonym sa...

Lykke til! Skriver du for voksne?
Jeg skal kjøpe boka di - garantert! ;o)

Stine Marie sa...

Line: Takk for det, og lykke til selv! Jeg har også hatt et par skriveprosjekter, men når tror jeg at jeg har klart å få dem ut av verden, så jeg er klar for noe nytt :)

knirk: Takk for det! Jeg skriver for voksne, ja. Kjempehyggelig at du vil kjøpe den. Da har jeg i det minste én sikker leser, hehe. Når den blir ferdig er et annet spørsmål, men det går nok ikke umerket hen her på bloggen hvis det skulle bli noe stort ut av dette ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...